,

Unieke zorgverzekering van start!

anno12.PNG

ANNO12 zal het komend najaar als zorgverzekeraar op de markt gaan toetreden. Een unieke zorgverzekeraar, waarbij de leden als eigenaar bepalend zijn voor de koers van de organisatie. Een belangrijk moment en een mijlpaal waar we trots op mogen zijn. De start van een unieke zorgverzekeraar is een feit. Een mooie uitdaging waarbij we uw hulp goed kunnen gebruiken.

Na jaren lang en hard werken is er een belangrijke mijlpaal gerealiseerd. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft ANNO12 een vergunning verstrekt. Voor iedereen die zich heeft ingezet voor ANNO12 een mooi moment. De vergunning is afgelopen maandag door DNB afgegeven.

Naast de vergunning van DNB was De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) reeds akkoord met de modelpolis voor de basisverzekering en constateerde zij dat de bedrijfsvoering voldoet aan de hiervoor geldende eisen. Op dit moment is er nog overleg met de Autoriteit Financiële Markten (AFM) over de definitieve inhoud van het prospectus voor het ledencertificaat. De verwachting is dat we dit traject ook op korte termijn kunnen afronden.

Een nieuwe uitdaging

De komende periode staat in het teken van het in de lucht brengen van de zorgverzekeraar ANNO12. Van het regelen van een nieuwe website tot het bepalen van de premies en de producten. Denk hierbij ook aan het opnemen van de telefoon en het afhandelen van declaraties van verzekerden en zorgverleners. Alles wordt in het werk gesteld om z.s.m. onze zorgverzekeringen aan te kunnen bieden en te kunnen uitvoeren. ANNO12 heeft de ambitie om het komende najaar 20.000 nieuwe verzekerden te mogen verwelkomen. Een ambitieus doel waar we uw hulp goed bij kunnen gebruiken. Hiervoor voeren we gesprekken met verschillende bedrijven en verenigingen en gaan we een communicatiecampagne opstarten om iedereen het verhaal van ANNO12 te vertellen.

Zonder u geen Anno12

ANNO12 gaat uiteraard niet werken met dure reclamecampagnes en grote welkomstcadeau’s voor nieuwe verzekerden. Wij gaan uit van de kracht van onze leden en de mensen die ons een warm hart toedragen. Uw hulp is hierbij van doorslaggevend belang. De komende weken vindt u op onze website alle informatie over het aanschaffen van een ledencertificaat en het regelen van een zorgverzekering bij ANNO12. Graag vragen we u om dit te overwegen en om lid te worden, wanneer u dit nog niet bent. Daarnaast is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op de hoogte zijn van ANNO12. Deel ons verhaal in uw omgeving en informeer mensen over ANNO12 en onze uitgangspunten.

Het ANNO12 kernteam
Rob Adolfsen, Michiel Alkemade, Petwin Verkerk, Jos Zegers en Rob van Leeuwen

Update: Deze website is niet meer online

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.