Osteopathie biedt uitkomst voor de meeste lichamelijke klachten!

De meeste Amsterdammers hebben jammer genoeg geen idee van de mogelijkheden van een osteopaat, zelfs niet eens wat het beroep inhoudt. Een osteopathie praktijk biedt uitkomst voor heel erg veel complexe lichaamsklachten. Wie kiest voor een gekwalificeerde osteopaat heeft daar onbetwist veel baat bij.

Tijdens een lichamelijke screening in Amsterdam kunnen de klachten al snel worden vastgesteld door de osteopaat. Vervolgens wordt er samen met de persoon gekeken naar de beste manier van behandelen.

Welke behandelvorm van osteopathie wordt ingezet, dit is helemaal afhankelijk van de klachten. Dit gebeurt in goed overleg, zo weet iedereen precies waar die aan toe is. Iedereen kan met een gerust gevoel gebruik maken van de osteopaat, ga de klachten ook te lijf!

Osteopaat Amsterdam kan iedereen helpen

Het menselijke lichaam is één, alle spieren, gewrichten en weefsels staat nauw in verbinding met elkaar. Het komt om deze reden vaak voor dat één specifieke klacht resulteert in meerdere lichamelijke klachten. De osteopaat weet de oorzaak van het probleem te achterhalen en te behandelen.

Het is daarom verstandig om tijdig een osteopaat te bezoeken, deze pakt de klachten aan bij de oorzaak van het probleem. Dit voorkomt dat het probleem verergert en dat er meer lichaamsklachten optreden. Een osteopaat gaat zeer nauwkeurig te werk bij het onderzoeken van de klachten.

Ervaar veel baat bij een Amsterdamse osteopaat

In de meeste gevallen wordt de behandeling (gedeeltelijk) vergoedt door de zorgverzekering. Dit is echter helemaal afhankelijk van de soort zorgverzekering. Osteopathie valt in Nederland onder alternatieve geneeswijzen.

Vraag gerust eens na bij de zorgverzekering hoe hoog de vergoeding uitvalt. Laat dit je er niet van weerhouden om klachten te laten behandelen. Hoe eerder er wordt ingegrepen, hoe beter vaak behandeling mogelijk is.

Mogelijke klachten die behandeld kunnen worden door een osteopaat:

– Pijn of stijfheid in de nek, rug, schouder, heup of de ledematen

– Zeer ernstige hoofdpijn of migraine

– Maag- en darmklachten

– Klachten aan de stem

– Posttraumatische klachten

– Blaas- of nierbekkenontsteking

– Menstruatie stoornissen

– Een verminderde vruchtbaarheid

– Blessures door sport

– Andere (chronische) klachten

Osteo praktijk in Amsterdam

Kom je uit Amsterdam of omgeving?
Iedereen is welkom in het centrum (Weesperstraat) of in Noord. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met de fiets, auto als openbaar vervoer. De locatie in het centrum ligt bijvoorbeeld op loopafstand van de metro op het Waterlooplein. Een afspraak maken kan op doordeweeks dagen, in de avond en zelfs ’s weekends. Kiezen voor een professionele Amsterdamse osteopaat, dit is een aanrader voor iedere Amsterdammer (en niet Amsterdamse)!

Direct een afspraak maken?
Ga naar de Online Agenda