Die klachten zitten steeds te irriteren maar de agenda laat het niet toe om een afspraak te maken bij de osteopaat… Wij begrijpen dat je als werkend persoon een drukke agenda hebt!! Voor veel mensen komt een afspraak niet goed uit doordeweeks. Vroeger waren alle medici alleen toegankelijk in het weekend. Een afspraak maken met een fysio, osteopaat dit kon je vroeger wel vergeten. Een afspraak maken in het weekend, dit is eigenlijk maar heel gewoon. Heb jij geen tijd om doordeweeks te komen?

Dat hoeft geen probleem te zijn, vinden wij. Iedereen moet terecht kunnen met klachten wanneer het hem of haar goed uitkomt. Dit kan zijn voor of na het werk, maar ook op een vrije dag, bijvoorbeeld ’s weekends. Osteopathie nu ook in het weekend mogelijk voor iedereen. Het is belangrijk dat de afspraak goed uitkomt en geen stress oplevert. Niemand zit er op te wachten om gehaast een gesprek te moeten brengen aan de osteopaat. Dit brengt een hoop stress met zich mee en zorgt voor onnodig ongemak. Een osteopaat in het weekend biedt uitkomst.

Daarom bieden we aan om in het weekend een afspraak in te boeken bij ons. Een afspraak maken in de avond of in het weekend bij de osteopaat is nu mogelijk! De osteopaat is nu steeds vaker ook aan het werk in de avond en op zaterdag of zondag. Informeer gerust eens bij de osteopaat naar de mogelijkheden! Ruime openingstijden bij de osteopaat in Amsterdam! Zowel de centrum in het centrum als in Noord zijn regelmatig geopend in het weekend. Maak ook gebruik van deze verruimde openingstijden, zonder verhoogd tarief. Iedereen kan nu gebruik maken van de osteopaat in Amsterdam ’s weekends.

Bekijk de beschikbaarheid voor de osteopaat in het weekend

Afspraak plannen in de online agenda