We zijn allemaal gewend aan de reguliere openingstijden van medische centra doordeweeks

Normaal gesproken is het alleen mogelijk om deze te bezoeken van maandag tot en met vrijdag, van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de middag. Mensen zijn massaal gewend aan deze beperkte openingstijden, bezoek is alleen mogelijk tijdens de ouderwetse kantooruren. Dit komt veel mensen echter helemaal niet zo goed uit! Veel mensen werken doordeweeks en overdag, deze werkagenda zit tjokvol. Even tussendoor naar de osteopaat gaan, dit is er lang niet voor iedereen bij. Veel mensen moeten een heel dagdeel vrij nemen hiervoor, dit wordt vaak als vervelend ervaren. In deze hectische tijden willen we alles zo goed mogelijk plannen, dit gaat nu niet zo eenvoudig tijdens de normale werktijden. Voorkom daarom gehaast en stress en maak een afspraak buiten de gewone kantoortijden!

Afspraak maken buiten kantoortijden? Dit is nu mogelijk bij Osteopaat Amsterdam!

Last van lichamelijke klachten en behoefte aan een professionele behandeling? Vanaf nu is het ook mogelijk om een afspraak te maken in de avond of in het weekend. Een consult bij de Osteopaat in Amsterdam centrum (Weesperstraat 104) of Amsterdam Noord, dit is nu ook mogelijk in de avond of ’s weekends. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling in de vroege avonduren, op zaterdag of zondag. Veel mensen hebben het doordeweeks ontzettend druk met werk, school of de kinderen. Niemand gaat graag met een gehaast gevoel en een hoop tijdstress naar de osteopaat. Steeds vaker kwamen mensen met de vraag voor een afspraak buiten kantooruren. Osteopaat Amsterdam heeft daarop besloten de deuren wat vaker te openen. Een afspraak maken is nu een stuk flexibeler mogelijk, bijvoorbeeld na werk of op een vrije dag in het weekend.

Bezoek de Osteopaat Amsterdam op de gewenste dag of tijd!

Wie het niet schikt om langs te komen op reguliere bezoektijden, maakt nu een afspraak buiten deze tijd om. De Osteopaat Amsterdam heeft verschillende dagen in het weekend en avonduren vrijgemaakt voor behandeling. Omdat deze nieuwe openingstijden nog in de kinderschoenen staan, wordt er nog druk mee geëxperimenteerd Naar verwachting blijven deze ruimere openingstijden ook in de toekomst bestaan. Dit is helemaal afhankelijk van hoeveel vraag er is naar een behandeling door de osteopaat in het weekend en avond. Op meerdere dagen en avonddelen is het mogelijk om een afspraak te plannen, je bent natuurlijk van harte welkom! Zowel voor een eenvoudige als uitgebreide behandeling zijn er mogelijkheden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, en te kijken wanneer je het beste terecht kunt!

Direct een afspraak maken? Ga naar de Online Agenda

Zie ook: Veilig een bezoek brengen aan de osteopaat tijdens Corona