Op zoek naar een osteopaat Amsterdam Noord? Kom langs bij de OsteoPraktijk op de Schellingwouderdijk!
Blijf niet rondlopen met klachten, kies voor een behandeling door de osteopaat. Deze biedt een passende behandeling voor bijna alle lichamelijke (pijn)klachten.

Graag een afspraak maken met de osteopaat in Amsterdam Noord?
Kom langs bij de Osteopaat Noord op de Schellingwouderdijk. Deze lange dijk was vroeger onderdeel van het dorp Schellingwoude. Deze straat ligt bij de Waterlandse Zeedijk. Dit adres is zeer gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, auto of met de fiets. Iedereen uit Amsterdam en omgeving kan deze locatie gemakkelijk bereiken.

Direct hulp nodig van de osteopaat?
Maak direct een online afspraak om zo snel mogelijk terecht te kunnen. De osteopaat is nu ook geopend in de avonduren, weekend en tijdens vakanties. Een afspraak maken met de osteopaat in Amsterdam Noord was nog nooit zo gemakkelijk! Kijk wanneer de osteopaat tijd heeft in de agenda. OsteoPraktijk staat voor je klaar!

Maak gebruik van de beste osteopaten!
Wie last heeft van hardnekkige klachten, wilt graag zo snel mogelijk worden geholpen. Klachten kunnen zeer vervelend zijn, denk bijvoorbeeld aan pijn aan de rug, schouders, nek of buik. Een osteopaat kan vaak direct verlichting bereiken en de klachten soms zelfs volledig verhelpen.

Parkeren
Kom je met de auto? Voor de deur kan de auto gratis worden geparkeerd! Wel zo gemakkelijk toch?

Afspraak maken?
Online Agenda

Kom langs bij de locatie op de Schellingwouderdijk!

Per auto

Per openbaar vervoer, met de metro of tram naar Amsterdam Noord


Vervolgens via de bus: “Stap uit bij halte Schellingwouderdijk”

Bekijk hieronder de omgeving van de Osteopaat Noord op de Schellingwouderdijk 227