Foto baby op handen, van de Osteopraktijk in Amsterdam, behandeling van bewegingsbeperkingen van botten, spieren, bloedvaten, ingewanden.

Kan ik mijn klachten door een osteopaat laten behandelen? Ik weet niet of deze geneeswijze wel de juiste keuze is voor mijn bewegingsbeperking en immobiliteit. [quote style=”boxed”]Weet u het niet? Neem dan een gratis Mini-consult bij de Osteopraktijk in Amsterdam IJburg.[/quote]

Tijdens deze ontmoeting van circa 15 minuten bespreekt de osteopaat uw klachten, gevolgd door een beknopt lichamelijk onderzoek. Daarna krijgt u de interpretatie van de bevindingen van de osteopaat te horen.

Een gratis Mini-consult kan op zaterdagen in de Osteopraktijk van osteopaat Roelof Wielinga op Amsterdam IJburg. Een afspraak maken is wel noodzakelijk. Dat kan via deze website, of telefonisch via 06 1448 1982.

Het consult is vrijblijvend en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht, maar let wel op: de afspraak is niet zonder verplichtingen, want als u zonder afmelding niet verschijnt op het consult, dan worden wel kosten in rekening gebracht. Het tarief hiervoor is conform het honorarium.

Klik ook naar:

  • Amsterdam Oost Osteopathie
  • Aanmelden voor het mini-consult
  • Tarieven en consultvormen