ORTHOMOLECULAIR ADVIES

De artsen en wetenschappers van de Orthomolecular Medicine News Service(OMNS) en de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM) adviseren als bescherming tegen corona/COVID-19. Ze leggen de nadruk op de onderstaande supplementen:

  • Vitamine C: minimaal 3000 mg per dag, verdeel dit over verschillende dosissen
  • Vitamine D3: 2000 IE per dag (begin met 5000 IE per dag gedurende twee weken, reduceer dit daarna tot 2000 IE per dag)
  • Magnesium: 400 mg per dag (als -citraat, -malaat, -chelaat of een -chloride vorm)
  • Zink: 20 mg per dag
  • Selenium: 100 mcg per dag

Van alle bovengenoemde voedingsstoffen is wetenschappelijk aangetoond dat ze het immuunsysteem versterken. Dit komt ten goede aan de reactie van je lichaam tegen een virus. Lees de site van ortho.nl voor de onderbouwing. Daar vind je ook de referenties. Bovendien doe je er goed aan om je te verdiepen in het boek van Thomas E. Levy. Zeker als je denkt dat je alles ’toch gewoon weer uitplast’

Bron: Ortho
Verder lezen
Nog meer

BLOODSTELLING AAN KOU

Wetenschappelijke onderbouwing wordt ook gevonden in de effecten van blootstelling aan kou. We kennen allemaal Wim Hof. Hij maakte een interessante video ten tijde van de verspreiding van het corona-virus

Gebruik jouw eigen potentie

TOEPASSEN VAN ADEMTECHNIEKEN

Al heel lang is bekend dat ademhalingstechnieken onze gezondheid beïnvloeden. Jouw longen zijn direct verbonden met je autonome zenuwstelsel via een aantal belangrijke zenuwen. Juist dit zenuwstelsel is betrokken bij jouw afweer. Werkt je ademhalingssysteem beter, dan werkt je afweer beter.

Deze pagina is nog lang niet volledig. Misschien heb jij nog goede ideeën ter aanvulling. Laat ze hieronder weten!