Ongeacht uw huidige gezichtsvermogen, hoe goed of hoe slecht u nu ziet, uw ogen profiteren van het opnieuw aanleren van ontspannen kijk gewoontes. Leer het zelf!

Kom naar de natuurlijk zien dag!

De traditionele ‘Bates Methode’ is geen serie van oogoefeningen maar een methode die je leert hoe je je ogen continue op ontspannen manier gebruikt zodat ze optimaal en moeiteloos goed werken.

Natuurlijk beter zien helpt mensen met bijziendheid, verziendheid, astigmatisme, strabisme, vermoeide ogen, lichtgevoeligheid en andere functionele oogproblemen.

Wazig zien hoeft niet levenslang te duren, het is gewoon een signaal dat de oogspieren gespannen zijn en dat het tijd is om daar wat aan te doen. De natuurlijke manier van beter zien heeft geen negatieve bijwerkingen; het geeft vaak de beste resultaten en is de goedkoopste oplossing.

Praktisch

Deze Natuurlijk Zien dag is een praktische dag waarin de nadruk ligt op de technieken die voor de meeste mensen het beste resultaat geven. De kans is groot dat u tijdens deze dag een verbetering in uw zicht ervaart. U leert hoe u dat behoudt en verder verbeterd. Deze klas is het meest geschikt voor mensen met functionele oog problemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme.

Sinds het verbeteren van haar eigen zicht tot beter dan 100%, geniet Esther van der Werf ervan om mensen te helpen hun zicht op een gezonde en natuurlijke wijze te verbeteren. Esther heeft drie boeken uitgegeven:

  1. Optimal Eyesight (augustus 2019)
  2. Read Without Glasses at Any Age (2013) en
  3. Bates Method Nuggets (2010)

Ze is mede-schrijver van het boek Natuurlijk Zien en de Bates Methode, uitgegeven door Saskia Naber in 2010. Esther is opgeleid tot Natural Vision Educator (Bates Methode) in 2000 en is lid van de North American Association of Vision Educators.

Esther woont in Californië en bezoekt regelmatig haar familie in Nederland. Ze geeft toespraken op internationale conferenties over natuurlijk zien en geeft les in Amerika en Europa en wereldwijd via Skype.

Donderdag 26 September 2019 van 10:00 tot ongeveer 17.00 uur. Locatie: Dorpshuis de Kern, Overtoom 15, 1901 EW in Castricum

Water, thee, koffie en kleine versnaperingen zijn aanwezig. U verzorgt zelf uw lunch, waarvoor eventueel in de directe omgeving (winkelgebied) beperkt mogelijkheden zijn.

Uw investering: €150.00 pp. Met een aanbetaling van €50.00 reserveert u uw plaats. Registratie via Pieter Wester: batesmethode@gmail.com

Voor meer informatie over natuurlijk zien: www.VisionsOfJoy.org