Afspraak maken bij de osteopaat
Graag een afspraak maken met de osteopaat? Dit is gemakkelijk mogelijk voor iedereen uit Amsterdam Oost. Je kan terecht bij 2 locaties: op de “Weesperstraat in het centrum” of de “Schellingwouderdijk in Noord” Beide locaties zijn zeer gemakkelijk te bereiken voor mensen uit Amsterdam Oost. Zowel met de fiets, auto of openbaar vervoer zijn deze locaties gemakkelijk te bereiken. Bereik de gewenste locatie vanuit Amsterdam Oost binnen een mum van tijd via het ov, auto of fiets.

Iedereen uit Amsterdam Oost is welkom
Woon je in Amsterdam Oost en wil je graag een afspraak met de osteopaat? Maak een afspraak met een osteopaat van de OsteoPraktijk. Gekwalificeerde osteopaten staan voor je klaar. Kies voor een behandeling bij Ronald Broens of Roelof Wielinga. Deze erkende osteopaten kunnen helpen bij de meest uiteenlopende klachten. Denk bijvoorbeeld aan spierpijn, stijfheid, buikpijn, migraine, sportblessures en vele andere klachten. De osteopaat pakt de bron van de klachten aan bij de oorzaak. Dit zorgt ervoor dat de klachten snel worden verlicht of zelfs permanent verdwijnen.

Ruime openingstijden
Maak gebruik van de zeer ruime openingstijden van OsteoPraktijk. De osteopaat in Amsterdam is doordeweeks geopend, ’s avonds, in het weekend en zelfs tijdens vakanties! Je kunt dus terecht wanneer je maar wilt. Bijvoorbeeld in de avond na school of werk of op een vrije dag tijdens het weekend of vakantie. Deze ruime openingstijden maken het voor iedereen mogelijk om de osteopaat op het gemak te bezoeken zonder stress.

Kies voor de gewenste locatie
Je bent zowel welkom op de Schellingwouderdijk als op de Weesperstraat.  Bekijk onderaan deze pagina welke vestiging het dichtste in de buurt is.

Maak een afspraak!

Online Agenda

Gratis advies bij het bekijken van de route of plannen van de rit met het openbaar vervoer.