Kom langs bij de osteopaat!
OsteoPraktijk is onbetwist één van de osteopaten van Amsterdam met een gemiddelde beoordeling van een 9.8! Deze locatie is zeer eenvoudig bereikbaar via Zuid, je bent er binnen no time! Een osteopaat kan enorm veel uitkomst bieden bij lichamelijke klachten. In veel gevallen wordt dit (gedeeltelijk) vergoedt door de zorgverzekering. Laat dit je dit sowieso niet weerhouden om een bezoek aan de osteopaat te brengen.

Geschikt voor veel klachten
Last van lichamelijke klachten? Een behandeling door de osteopaat kan enorm goed helpen bij lichamelijke klachten. rug- en nekproblemen, gewrichtsproblemen, hoofdpijn, sportletsels of orgaanklachten. Iedereen kan bij de osteopaat in Amsterdam terecht! Dit biedt ook veel uitkomst voor zwangere vrouwen, baby”s en kinderen.

Gemakkelijk bereikbaar via Zuid
Via Zuid ben je binnen slechts kilometers afstand enkele kilometers afstand van de Weesperstraat. Hier is OsteoPraktijk gevestigd. Je bent hier binnen een paar minuten met de auto, openbaar vervoer of met de fiets. Iedereen kan deze locatie gemakkelijk bereiken. Op welke manier je wilt komen, dit is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Ben er razendsnel met de auto of ga gemakkelijk met het openbaar vervoer. Kom met de tram of metro naar het Weeserplein en loop vervolgens naar de Weesperstraat 104.

Maak een afspraak!

Online Agenda

Gratis advies bij het bekijken van de route of plannen van de rit met het openbaar vervoer.