Bezoek de osteopaat!
Graag een afspraak maken bij de osteopaat in Amsterdam? Kies voor OsteoPraktijk op de Weesperstraat 104 in het centrum van Amsterdam. Deze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken via Amsterdam West. Deze locatie kan prima worden bereikt met de auto, openbaar vervoer en bij goed weer zelfs de fiets. Bezoek de osteopaat nu ook gemakkelijk vanuit Amsterdam West.

Geschikt voor heel veel lichamelijke klachten
Ervaar ook baat bij een behandeling door de osteopaat. Dit biedt uitkomst voor veel lichamelijke klachten. rug- en nekproblemen, gewrichtsproblemen, hoofdpijn, sportletsels of orgaanklachten. Osteopathie kan ook goed helpen bij zwangere vrouwen, baby”s en kinderen. Osteopaten maken gebruik van praktische kennis over anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie. Een osteopaat verwijderd blokkades en bewegingsbeperkingen die de oorzaak zijn van de klachten. Kies voor een gekwalificeerde osteopaat Ronald Broens of Roelof Wielinga. Zie ook de website van de Nederlandse vereniging voor osteopathie.

Ruime openingstijden
OsteoPraktijk is 7 dagen per week geopend, ook buiten kantooruren om. Wanneer je graag een afspraak wilt maken in de avond, weekend of tijdens vakanties, dit kan ook! Komt een afspraak buiten kantooruren jou beter uit? Geen probleem!

Gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam West
Bezoek de praktijk van de osteopaat op de Weesperstraat in het centrum. Reis bijvoorbeeld via het openbaar vervoer via de Amsterdam Bilderdijkstraat naar Amsterdam Weesperplein. Dit kan door gebruik te maken van de tram lijn 7. Stap uit op het Weesperstraat, de Weesperstraat is op loopafstand.

Maak een afspraak!

Online Agenda

Gratis advies bij het bekijken van de route of plannen van de rit met het openbaar vervoer.