Betaling

De kosten voor een osteopatisch consult kunnen direct contant of per pin te worden voldaan. Voor kosten van behandeling van kinderen of minderjarigen ontvangen de wettelijke vertegenwoordigers de rekening.

Vergoeding

Via de website van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Osteopathie kun je meer informatie vinden over vergoedingen. Deze kunnen zowel per verzekeraar als per polis verschillen. Ik kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor afwijkingen van deze gegevens. Vraag daarom bij twijfel even na bij je zorgverzekering.

Annuleren

Als je een afspraak niet kunt nakomen, dan wordt het consult niet in rekening gebracht als je deze minimaal 24 uur van te voren annuleert. Doe je dat niet, dan heb ik het recht om 100% van het tarief van de voorgenomen behandeling bij jou in rekening te brengen.

Incassomaatregelen

Als de rekeningen niet worden betaald, dan kan een incassobureau de inning van me overnemen. De incassokosten worden bij de client in rekening gebracht.

Registratie

Osteopraktijk in Amsterdam is geregistreerd bij de NRO (Nederlandse Register voor Osteopathie) en lid van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie). Het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO) houdt toezicht op het functioneren van haar leden en maken zich hard voor een veilige en kwaliteitsvolle behandeling. Deze registratie staat garant voor de vergoeding van mijn rekeningen door de zorgverzekering.

Klachtencommissie

Voor eventuele klachten over de behandeling is een klachtencommissie die de belangen van jou als cliënt behartigt.